Pretband

De Pretband bestaat uit vier rasmuzikanten en entertainers die enorm aan elkaar gewaagd zijn. Zowel op muzikaal gebied als op het gebied van entertainment prikkelen zij elkaar graag. Diverse popliedjes en kinderliedjes passeren de revue. Hedendaags, verfrissend en nieuw, afgewisseld met wat liedjes uit de oude doos in een hip, nieuw jasje. De samenstelling is zeer compact en kan zowel akoestisch als volledig versterkt optreden.

Pretband op maat

Deze samenstelling is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan De Pretband in kerststijl of als ontvangst bij uw evenement. Ook is De Pretband perfect voor wachtrij entertainment. De Pretband zorgt voor een grote interactie met het publiek. Het repertoire en de kleding varieert per opdracht en alles wordt op maat gemaakt. Samen met de klant worden de concepten bedacht, waarna het feest kan beginnen!

Dickens kerstband

Pietenband

Mobiele Dickens band

Algemene informatie

Prijs en beschikbaarheid

Voor een goede prijsschatting kun je hieronder de opties invullen. Wanneer je wilt weten of de datum die je gepland hebt ook beschikbaar is kun je het beste het gehele formulier invullen en naar ons toe sturen.